Kamminga’s slachtbedrijf, modern vleesbedrijf

Kamminga's Slachtbedrijf in Surhuisterveen is een modern vleesbedrijf, opgericht in 1978 en door de jaren heen, uitgegroeid tot een veelzijdig no-nonsense vleesbedrijf, waar afspraak afspraak is.

 

Onze afnemers zijn:

- Slagerij (groothandels)

- Vlees leveranciers voor de horeca

- Vleesverwerkende bedrijven

- Vleescentrales

 

Kamminga's slachtbedrijf, dynamisch en vertrouwd

Dagelijkse bewerking van runderen van Nederlandse bodem

Wij bewerken dagelijks runderen van Nederlandse bodem in diverse kwaliteiten, volgens de wensen van onze klanten.

Van runderen in de been / uitgebeend / afgevliesd / vers tot vacuüm verpakt.

De gewenste snitten en losse onderdelen worden door ons in diverse kwaliteiten geleverd.

 

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Telefoon: 0512 36 34 51.

 

Of stuur een e-mail: info@kammingabv.nl

Runderen van Nederlandse bodem

Het proces achter kwaliteitsvlees

Boerderij

De runderen worden geboren op boerenbedrijven waar ze in alle rust en ruimte kunnen leven. De boerderijen liggen in de directe omgeving van Surhuisterveen. Om onnodige stress bij de dieren te voorkomen worden de reistijden naar de slachterij kort gehouden. Dit heeft een gunstige invloed op de kwaliteit van het vlees.

 

Slachterij

De runderen worden wekelijks op vrijdag ontvangen door een dierenwelzijn medewerker. Een door de VWA aangestelde dierenarts keurt daarna de runderen. Goed opgeleid, vakkundig personeel neemt deel aan het slachtproces. Gelet wordt vooral op de verbetering van het dierenwelzijn.

 

Dit leidt tot een betere vleeskwaliteit en indirect ook tot veiligere arbeidsomstandigheden in onze slachterij. Nadat de dieren zijn geslacht worden ze gekeurd door een KDS Keurmeester en hangen de karkassen twee dagen in de koelcel. Het vlees bereikt hierdoor de juiste verwerkingstemperatuur. Op maandag wordt het vlees vervolgens uitgebeend en naar wens van de opdrachtgever verpakt.

 

Slagerij

Hier snijdt en bewerkt uw vakbekwame slager de technische delen van het rund tot een stukje kwaliteitsvlees.

U weet nu waar uw vlees vandaan komt en waarom het zo goed smaakt

Weet waar uw vlees vandaan komt

Inkoop

Dagelijks door ons ingekocht

- Runderen P en O categorie

- Luxe stieren

- Luxe vrouwelijke R en U runderen

 

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Telefoon: 0512 36 34 51.

 

Of stuur een e-mail: info@kammingabv.nl

Aanlevertijden runderen

Dinsdag:     06:00 tot 13:00 uur

Woensdag: 06:00 tot 13:00 uur

Vrijdag:       05:00 tot 09:00 uur

 

Veetransport regelen wij eventueel ook

voor u!

Slachtingen 3 dagen per week

Onze dienstverlening

Voor het laten slachten van uw dieren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat wij voor u kunnen betekenen

- Veetransport

- Slachten

- Verwerking (klant specifiek)

- Vleestransport / Bezorgen karkassen

Aanvoer dieren wekelijks

Dinsdag:     06:00 tot 13:00 uur

Woensdag: 06:00 tot 13:00 uur

Vrijdag:        05:00 tot 09:00 uur

 

Meer informatie?

Bel gerust of stuur een mail.

Afspraak is afspraak

Contactgegevens

Kamminga's Slachtbedrijf bv

 

Grensweg 6

9231 HV Surhuisterveen

 

Tel: 0512 36 34 51

Fax: 0512 36 52 76

 

E-mail: info@kammingabv.nl

We horen graag van u

Meer weten over vlees?

Klik op een link en kom meer te weten over vlees, slachterijen, slagers, keurmerken en regelgeving in de vleesbranche.

Slagers startpagina

Koeien pagina

Vereniging van Keurslagers

Bedrijfsschap Slagersbedrijf

Voorlichtingsbureau Vlees

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Productschappen Vee, Vlees en Eieren

Nederlandse Land- en Tuinbouworganisatie

Fries weidevee "Lekker gewoon"

© 2020 KAMMINGA’S SLACHTBEDRIJF BV

WEBDESIGN BRANDNOW

SLACHTERIJ

PRODUCTEN

KWALITEITSVLEES

INKOOP

DIENSTVERLENING

CONTACT

MEER OVER VLEES

LEVERINGSVOORWAARDEN

SLACHTERIJ

PRODUCTEN

KWALITEITSVLEES

INKOOP

DIENSTVERLENING

CONTACT

MEER OVER VLEES

LEVERINGSVOORWAARDEN